Я не боюсь казати правду,
Та все ж тихенько говорю.
Я не боюсь казати правду,
Але все ж таки мовчу.
Мені казали старші люди:
« Мовчи, мовчи, щоб там не було».
А я кричати хочу,
Та все ж таки мовчу.
І що робити мушу,
Коли мене так і рве?
Але обіцянку не порушу
І все ж таки мовчу.
Скажу, а що далі буде?
Початок чи кінець?
Я не боюсь казати правду,
Але все ж таки мовчу.