КІШЦІ, що гуляє сама по собі..
Ти така, неймовірна « під віскі» ,
Ріже лазером відблиск очей,
Я стікаю розплавленим віском,
Схаменись, я нормальний, не гей.
Твоя мова –весела,співоча,
Префікс з суфіксом переплелись,
І здається мені, що ти хочеш,
Щоб все знову було як колись.
Ти навмисно чаклуєш словами,
Руки схожі на танці змії,
Я до неба повторюю «Амінь,
Дай здійснити бажання мої».
Я як кролик – в очах анаконда,
Хоч не хочу , та в пекло іду,
Бо від віскі ти справжня Джоконда,
Слово-спротив накличе біду.
Через те, я гранично покірний,
Мов сапер добираю слова,
Бо як зроблю один крок невірний,
З буйних пліч полетить голова.
Ти гадаєш відбудеться близькість ?
Буду щирим, світська левиця ,
Я підсиплю снодійного в «Whiskas»,
Хай твій сон тобі тільки сниться.