Ранковий і холодний чай,
та хоч бери, та віддавай
тому,хто тільки що дзвонив,
про манікюр свій говорив,
бо не підходить колір їх,
до цих сережок золотих
і кішка кольором не та-
порода дуже все ж проста.
Набридло слухати ниття,
про стан поганого життя
і співчувати тільки тим,
хто хворий, або ще й дурний;
трава зелена - це народ,
читати любить сотні од,
а квіти - слава між людьми,
трава зів'яла - цвіт як сни.
Мені плювати чому й хто,
купує дороге пальто
і часто хвалять тих одних,-
у кого безліч золотих;
ми вихваляємо не тих
і все шукаємо утіх,
та біси вірять теж у Бога..
Але ж яка у них,- дорога?
S.P. так, людині багато чого не дано знати, бо іначе б вона психічно б це не витримала, хоча ми стараємося пізнати неопізнане і у вас це виходить...
приємно з вами спілкуватися
Кошкина відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
А що наші знання? - Це капля в океані непізнаності....