|
То, як ся маєте, панове,
В якій сховалися норі?
Втікали так, що чесне слово,
Вам можуть заздрити щурі.
Тремтіть в очікуванні кари,
Бо скоро вже прийде той час!
Ми гарантуємо, що нари
У буцегарні ждуть на вас.
Та маю я окрему думку,
Мені повірте, це не жарт,
Що по великому рахунку,
Вам всім потрібен психіатр.
Коли я, пане президенте,
Побачила ваш дім-палац
І золоті апартаменти –
Найбільше вразив унітаз.
На цьому "троні" уявляли
Себе, мабуть, ви королем?
В маєток пів бюджету вклали
На Межигір'ї без проблем.
А ви, де, Юлій Цезар Пшонка?
Забули навіть свій "портрет".
На вас також чекає шконка
І зовсім інший туалет.
Гадаю, на російській базі
Знайшли притулок ці пани,
Розповідаючи в екстазі,
Що стали жертвами війни.
Та ж вам казали люди добрі,
Щоб ви пішли на букву "ху",
А ви були такі хоробрі,
Знов проявляючи пиху.
Бо сива мудрість від народу
Для ваших мізків надскладна:
"Не лізь, коли не знаєш броду
У воду, бо підеш до дна!"
У них не всі, напевно, вдома
І хтозна, що в тих головах,
Але "синдром Наполеона"–
Діагноз, що зірвав їм дах.
Який то треба розум мати
Тому, кого обрав народ,
Щоби віддать наказ стріляти
Героям нашим прямо в лоб?!
Кого хотіли ви втопити
В крові, в сльозах і у багні –
Тих, хто навчився вільно жити
І гартувався у вогні,
Тих, хто на лютому морозі
На барикадах відстояв
Свою свободу й перемозі
Здоров'я і життя віддав?!
Ви всі, панове, божевільні,
У кут загнані пацюки!
А ми були й будемо вільні
В країні рідній на віки!
І вірю я, що час настане,
І жоден не втече тарган,
"Небесна сотня" всіх дістане,
Їх всіх судитиме Майдан!
(фото Наталії Волинець Київ, Майдан 08. 03. 2014 р.)
ID:
538892
Рубрика: Поезія, Патріотичні вірші
дата надходження: 23.11.2014 01:36:14
© дата внесення змiн: 21.11.2017 22:59:46
автор: natali.voly
Вкажіть причину вашої скарги
|