Ти встала на передній край оборони,
Щоб щастям земля цвіла
Ти – борець за честь України,
Щоб навіки весна була!
Проти канонади і ревучого грому
Ти в бій піднялася без страху і втоми
У тебе завжди на вустах:
Україна,
Яка світочем сяє в очах!
Не поставити тебе на коліна,
Бо ти – вірна дочка України
Ворогу правду нічим не здолати
Вона живе і буде панувати!
Вище мужності нема, чим твоя стійкість
Ти всім серцем захищаєш нас
І цим заслужила вдячність
Всіх громадянських мас!
Ти стійко тримаєшся і злітають пси
Ножі жорстоких блискавиць тебе в безсиллі шаткували
Священною піснею твої голоси
Над планетою звучать величаво!
Не визнаєш ти горкоть закону і завжди змогла
Боротись за сонце й чистоту людини
Любов до життя перемогла, –
Ти – гордість і совість України!
4.02.15