Україна у вогні
ворог наступає,
українська армія
ворога долає.
Ми тепер із гордістю
можемо сказати,
тут воюють "Кіборги"
Вам їх не здолати.
Тут воюють "Таргани"
чисті їхні душі,
оселедець на чолі
і козацькі вуса.
Ну ніяк Вам невтямки,
що ми вільний люде,
з окупацією ми
миритись не будем!