Щебече пташина в зеленому гаї,
Де в вічному сні спочивають сини,
Що першими стали до бою за волю,
І перші злягли на вкраїнский землі.
А дух їх незламний пронісся нестримно,
Ні страху, ні болю в душі не було,
Було тим бажання відстояти волю,
Погнати всю нечисть з своєї землі.
Святії слова, що звучали з Майдану,
Навіки в серця українців злягли,
І виросте колос, і небо блакитне,
Засяє довіку на рідній землі.
Сергій Нігоян і Михайло Жизнєвський,
Небесная сотня, котел Іловайськ,
І Кіборгів слава і всіх поіменно,
На всі покоління у пам"ять складем.
Щебече пташина в зеленому гаї,
де в вічному сні спочивають сини,
І хоче тим співом затримати стогін,
Що рветься безмежно з сердець матерів.
(с) Христина Співак