Ніщо так не пробуджує спогади, як запах.
Уильям Сомерсет МоэмЧи можна закохатися у запах?
В пам’яті залишається лише хороше…
Я в це дуже вірю…
Не хочу згадувати погане
Йому не місце в моєму житті
Ніби уже про все сказано,
Написано, прочитано
Але кожен день дивує
Чимось новим
Чимось незвіданим
І ми уже не ті
Час розставляє все
На свої місця
У тебе інша родина
У мене інше місце роботи.
Ми ніби живемо на одній планеті
Але в різних світах
І це не сумні ноти
Ти частина мого минулого життя
Я не можу так просто
Тебе викинути із серця…
Так, саме із серця
За короткий проміжок часу
Тобі вдалося дійти так далеко
Вітаю!!!
Дивно, як легко забувається все, крім запахів…
Эрих Мария Ремарк