Простори вільної країни,
Дніпровські кручі та степи,
Ліси, лани, моря та гори,
Від москалів ти захисти.
Повстань козаче і не бійся,
За нами правда - з нами Бог,
За нами - вільна Україна,
Шлях до свободи, ще не всох.
Важкий, тернистий шлях до волі,
До мрій козацьких та думок,
До кращої нащадків долі,
Пройде український народ.
Повстане рідна Батьківщина,
Прожене клятих ворогів,
І буде вільна Україна,
Коли звільниться від катів.
Олександр Кобиляков
Загалом, добрий заклик. Додаи лишень, що не тільки москалі тут зайві.
Олександр Кобиляков відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Там ще написано вороги та кати, не тільки москалі))) А взагалі то почитайте вірші "Вільна Україна", "Люстрації - бути", "Патріот України", там все написано...