Я можу бути ...
Весняним сонечком, яке надію подає,
Зеленою травою, що стелиться до ніг.
Веселою й сумною,
надією й грозою, яка розрушить вмить.
Я можу бути ...
Весняним дощиком тепленьким,
веселкою на небі.
Я можу бути зараз і тепер...
Я буду небом і зорею,
Я буду радістю і щастям.
Я буду в тебе - ти повір,
надійною опорою земною,
яка підніме в височінь
ті почуття, які коханням звуться .
Людмила Яблонська.
21.04.2015 р.