Чому так важко жити в Україні?
Чому неможна бути вільним як орел?
Невже все куплено за гроші?
А той, що прагнув щось змінити зник або помер.
Шевченко мучився за волю України,
Гонгадзе потім мертвого знайшли,
Кузьма помер у автокатастрофі,
Вони з життя ще зовсім молоді пішли.
Невже політики настільки безсердечні,
Навіщо вам кров чужую пити?
Вже годі гратися в ці ігри!
За вас же помирають чиїсь діти.
Вони померли бо багато правди знали,
Кричали:Підіймайся мій народе із колін,
Народ стояв і голову пустивши,
Боявся,лицемірив і болів.
Байдужість українського народу,
Позбулась України вірних дочок і снів,
Вони вже спочивають,але дух незламний,
Люди!Живім же як Господь нам заповів!
І на останок я скажу слова Кузьми,
Адже із ними я йду завжди по житті,
Не забувай: « Ти сам собі країна,
Зроби порядок в своїй голові».