Весна. Коханя. Радість. Сміх.
Вже сніг невіє на поріг,
Весна всі чари витрачає,
І землю в шати одягає.
Дерева вбрані у вінок,
Птахи злітаються в танок,
Вже видається теплим ранок,
Коли ступаєш ти на ґанок.
Весною ранній вітер віє,
Усі нещастя вмить розвіє,
Освятить чистою водою,
Увесь народ, та його долю.
Весна - це дівчина вродлива,
Буває буйна та вразлива,
А інколи усмішка сяє,
Немов веселка в небі грає.
Весна дарує нам надії,
Щоб здійснювались наші мрії,
Безмежно радості й тепла,
Весна нам в руки віддала.
У вище сказаних рядках,
Ви не зустріли слово крах,
Ви не дізнаєтесь про страх,
Тому що все в наших руках.