Чужинця славлять холуї…
І що з того, що від змії.
Який святий він вам… чужий,
Ординський вибл.док лихий.
Прийшов до вас як демон снів…
Вбив Святославових синів.
І княжий трон зайняв байстрюк,
Ординки, й кагана онук!
Вогнем й мечем нас так хрестив,
Що з трьох одного залишив...
Без війн, усобиць і вражди,
Відправив в землю назавжди.
За те, що знищив стільки цвіту,
Чекають предки з нас одвіту.
Чужої досить нам посвяти…
Щоб у руках дурних тримати.
Бля присосалась й колиха,
Хозарська н.волоч лиха.
Прокляті з.йди – демократи…
Не буде скоро вже чим й ср.ти.
Давно на серці сумно й тихо…
Прийшло у кожну хату лихо.
Гей! хлопці, де ви… козаки?
Співці, ладнають байдаки!!!
Виходячи з історичних даних з 12 млн. населення, після Хрещення залишилось лише 3 млн...
На кордоні орда більше року стоїть,
У Дніпрі вова хан хоче смуток втопить.
Є в них Волга, Ока є ще річка Москва…
Тільки в фінів ріка зветься коротко ВА.
Не туди ти прийшов, не туди завітав
Цар микола за Крим Богу душу віддав.
Дід Миколай відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00