Набираємо дивної свіжості повні легені,
Проминувши сопух манівців, ідемо навпростець -
Ми на гірних шляхах, ми озброєні шалом натхнення,
Загартовані в битвах з шайтанами власних сердець.
Розпотужимо Зніч і відкриємо брами космічні,
По відбиткам старим до нового прийдемо життя -
Посміхнуться боги і свою нам прихильність засвідчать,
Зогріваючи до боротьби і подальших звитяг.
Боротьба - неод'ємна частина любого істніння,
Необхідна щаблина досягнення цілей любих.
Кожна мить - боротьба, кожен крок - небезпека падіння...
Видихаємо втому і робимо свіжості вдих.