Ми святкуємо сьогодні
Славний День учителів-
І в дарунок їм приносим
Десять тисяч теплих слів.
Лист жовтневий впав додолу...
Осінь...Дощик йде.
В Голубівську рідну школу
Дітвора іде.
Вчителі їх зустрічають
Добру, розуму навчають.
Як щасливо в світі жити,
Працювати і любити.
Щоб з життєвої дороги
Не збивалися ніколи.
Щоб добрішими ставали.
І щасливу долю мали.
І подяку за це мають.
З Днем учителя вітають
Їх дорослі і малі,-
Всі колишні школярі.
Ми найкращі учні в мирі-
Любим школу, вчителів!
То ж прийміть вітання щирі
Від Кільченських школярів.