Ідем в запеклий бій ми, сутеніє
Лише цвіркун та лютий вовк не спить
Хто в світі огорне й зігріє?
Ніколи не покине в скрутну мить?
То волонтер, то патріот країни
Він знає, що потрібно нам і де
Бронежилет, набої, лист родини
Прибудуть вчасно і вночі, і вдень
З передової в місто - все по колу,
Дістати речі, надихнути люд
Ця праця не стомить ніколи -
Міцніший він од багатьох споруд
Вже ранок зріє, сива пташка стогне
Поранених і вбитих не злічиш,
Єдина втіха - волонтер невтомний
Надію зродить, і не тільки лиш...
Автор: Калашник В. М.
31.03.2015 р.