Щоб Вам завжди таке гарне сонечко
Заглядало вранці у ваше віконечко!
І зігріло Вас всіх своїм ніжним теплом,
Всю Вашу сім'ю за святковим столом!
Та, щоб завжди всі діти сонечку раділи,
Від промінців сонячних личка рум'яніли!
Дитячий нехай лине часто в хаті сміх!
Достатку в домі нехай буде повний міх!
Щоб були здорові всі діточки в хаті!
Щасливими будьте, красиві й багаті!
Щоб не бачили всі діти ніколи війни
І не гинули на фронті донечки й сини!
Автор: Алла Баранкевич