Непримітне село, серед цвіту загубилось,
Подалі від всіх,де краса народилась,
Десь там на краю, де чути співи пташині
Краї недоторкані,що знайомі й дитині,
Мало знайомі,й багатьма забуті,
Не буду кружляти,давайте ближче до суті.
Багато багатств наділила природа,….
Мій Датинь коханий, тут уся врода…
Тут пишні гаї і квітучі сади,
І річечка Турія, що повна води
Тут пахне весною і маминим хлібом,
Тут віє красою і батьківським слідом,
Віє натхненням і вірой в майбутнє,
Тут дитинство минуло, моє незабутнє,
Тут так спокійно,як пташці на волі,
І що тут народилась, я дякую долі … …