У темряві Душ наших Світло не погасити,
І радість не знищити стінами із заборон.
Обірвано з серця запилений напис "Закрито",
І необоротно запущено обмін теплом.
І хай наші плани не збіглись із планами Бога
(Бо зроблено Кимось завищені ставки на нас),
Ми зможемо бути позбавлені всього земного,
Допоки не змінимо світ і не прийде наш час.
Допоки не втілено ще не озвучені цілі,
Ти просто будь поруч, і міцно за руку тримай.
Я погляд від тебе сховати уже не посмію.
Ми разом зайдем, обійнявшись з тобою, у Рай.
06.11.2015