ВСІХ УКРАЇНЦІВ ЛЮБЛЮ ДУЖЕ Й ПОВАЖАЮ!
ВАМ ПОВЕРНУТИСЬ В УКРАЇНУ ВСІМ БАЖАЮ!
БО РІДНІШОЇ НЕ МАЄ,... НІЖ РІДНА ЦЯ ЗЕМЛЯ
ДЕ НАРОДИВСЯ ТИ, ... БАТЬКО, Й МАТІНКА ТВОЯ!!
НАЙКРАЩЕ ЖИВЕТЬСЯ В БАТЬКІВСЬКІЙ ХАТИНІ
КОЖНОМУ З ДОРОСЛИХ І МАЛІЙ ДИТИНІ...
ДЕ ВАС ЗУСТРІЧАЄ ВАШ БАТЬКО І МАТИ,
ЩОБ ПОРАДУ ВАМ ДАТИ І МІЦНО ОБНЯТИ.
НЕ ЗАБУВАЙТЕ, ЛЮДИ, ЗВІДКИ ВИ Є РОДОМ!!
ПАМ'ЯТАЙТЕ!... ВИ Є УКРАЇНСЬКИМ НАРОДОМ!
А НАРОД УКРАЇНСЬКИЙ НАЙКРАЩИЙ У СВІТІ!
ЦЕ ЗНАЮТЬ ДОРОСЛІ І ЗНАЮТЬ ВСІ ДІТИ!!
Автор : Алла Баранкевич