Ти пахнеш щастям. Легким та солоденьким.
Таким, як ці мрійливі дні.
Ми п’ємо чай і ласуєм смачненьким
Все буде так, як снилося у сні.
Обійми, посмішки та щастя
З тобою будуть повсякчас.
І нам з тобою все удасться,
Бо ці слова міняють нас.
Нехай сьогодні все буде насправді.
Відверті сльози, щастя, сміх.
І жоден з нас не віритиме зраді
Коханих, рідних, друзів та близьких.