я лиш помовчу
стану посеред поля
і підніму голову
щоб подивитись
чи спустили шнур
чи то були кволі
спроби прибити об землю
волю
ви
думаєте але
не знаєте
а я не думаю
і не знаю
бо подих
відняло
колосся балет
аркан приніс воду
прокляття
чи вирок
наслали
скинутий янгол
став чистильником
стікаючи кров'ю
захлинаючись
капітан
фол
заробив
і звалився згори
могил стильних
не ставить
тільки спить
громи
його шлях
завершився
в забутті
крах його філософії
янгол став
драконом
без душі
обколовшись сотнями
шпаг
з ампулами
морфію
хоче забутись
хоче померти
хоче зникнути
в бетоннім лоні
і спостерігав
і думав
та забув
усе згадане
в кожного є
крила
янгола чи демона
Петра чи Гатила
гуна
в кожного є
свої вади
і кожен втрачає
свою силу
опинившись в чистилищі
28.01.16