(Присвячується одній скромній медсестричці)
Людські серця потрібно берегти,
Лише вони женуть по тілу кров.
Та завжди треба місце в них знайти –
Прийняти щоб від Господа любов.
Вона дається людям неспроста –
Нужденним щоб в біді допомагати.
Вчинила так і юна медсестра,
Щоб хворому надію жити дати.
У чоловіка серце підкачало –
Потрібно операцію робити.
В палату медсестричка завітала,
Взяла за руку, стала говорити:
«Пройде успішно Ваша операція,
Нічого не будете відчувати.
Але коли мине реанімація –
Ще шість годин прийдеться полежати.
Не можна рухатись і говорити,
І очі теж не треба відкривати.
Я буду біля Вас весь час сидіти,
І руку Вашу у руці своїй тримати.
Коли від страху заболить у скронях,
Беззахисність охопить враз –
Теплом зігріє Вас моя долоня,
Відчуєте – я поряд, біля Вас.»
Все було так, як медсестра сказала,
Коли відчув безпомічність сповна,
З усім цим світом лиш його єднала
Її долоня – рідна й дорога…
Так і Отець наш руку протягає,
Коли в біді нас огортає страх.
Його любов нам серце зігріває.
Прийміть її – покайтеся в гріхах…
01.02.2016
Сергію! Я десять днів у лікарні, лежачи на підлоз, тримав руку своєї любимої дружини. Я бачив її оченята, які без слів просили:"Володінко! Рятуй мене!" Я до кінця свого життя буду пам'ятати цей благальний погляд.
Де взяти такі картинки? Поможи.
Вірш написаний дуже душевно. Додаю в обране.
З повагою Володимир.
Finist відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую, Володимир, за щирість і відвертість. Тримайтеся, на все воля Божа З братерською любов'ю Сергій
Картинки я знаходжу в Яндексі коли набираю такі прості слова як любов, дружба, добро, віра, надія... Можна комбінувати по два слова: любов і дружба, віра і надія...
Finist відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Щиро радий Наталю Твоєму визнанню Божого натхнення в моїй поезії Дива може творити кожна людина, якщо відкриє своє серце для любові нашого Небесного Отця З братерською любовю Сергій