Лине щедрик - щедрик, Маланочка,
Славлять Щедру Кутю україночки,
У барвистім вбранні розспівалися,
До вечірньої зорі хором зверталися:
«Зоря наша вечірняя найсвітлішая,
Серед зірок у небі наймудрішая,
У Царстві Божім ти є Царицею,
На Чумацькім Шляху світлолицею.
Ніч перед Василем зорем – зоряна,
Величава над землею, непокорена,
Під скіпетром Бога Єдиного
Щедрим куполом над Україною.
На щастя, на добро та урожаї,
З Щедрою Кутею усіх вітаємо!»
13.01. 2015р., Київ