Лізуть Путіна агенти в «сітку» до Вкраїни,
А чого вони бажають? Знають всі – херні нам.
Ми ж сини козацькі знаймо що робить з хернєю,
Ми зустрінемо її, всі, новою борнею.
Будемо ми битись з нею, діло ж не останнє,
Бо агенти ті збирають агентурні данні.
Типу, скільки в нас є в плані, щоб гарненько жити,
З постаментів, що ми маймо, Ленинів звалити.
Чи, наприклад, скільки ще в нас є у магазинах,
Прапорів, та фарб славетних – жовтої та синій.
Та і того їм поганцям, знаємо, не досить,
Знати хочуть, що це Йуля розпустила коси.
Мають Путіну докласти ці важливі факти,
В інстаграмі, та фейсбуці, та іще ВКонтакті.
Зупиняйте тих поганців, припиняйте безлад,
Підкидайте їм у «сітці» як найбільше «дези».
Тобто Ленінів ще стільки, що в нас будуть статки,
Як здамо металобрухтом, ще й дамо нащадкам.
Ну і далі, в тому дусі, щоб падлюки вмились.
Покажіть їм як кохаймо Україну милу.