До мене прийдеш,знов тікаєш,
Засмутишся,не зупиню,
Вночі на себе нарікаєш,
Що не скажеш,як люблю.
Я люблю!
Танцюєш,кружляєш
І люблю.Тебе люблю.
Люблю.
А я дивлюся за тобою,
І радію тобі вслід,
Що приходиш ще до мене,
Весною,в спеку і як сніг.
Танцюєш весною,восени
І кружляєш,і летиш,
Як сніг.
Сніг.
Білий сніг.
Любов між нами давно ходить,
І наші роки забира,
Не запитає,і не скаже
Вона віками не вмира.
Любов не вмира!
І нам любить пора.
Нам любить вже пора.
Пора!Пора.
Любить пора.
Любить пора.
Вже пора.
Пора.
28.02.2016 р.