Тиша в кімнаті…
Тільки годинник
Жваво ввібрав
Сотні звуків і йде.
Наче в заклятті,
Мовбито винний,
Що обікрав
Життя у людей.
В ритмах чітких –
Він незрівнянний,
Мов ворожбит
У обряді нуднім.
Творить віків
Світ ідеальний,
В плині журби
Вже відомий усім.
Тиша в кімнаті…
Ставить хронометр
Стрілками час –
Де спотворює сни.
Фрази крилаті,
Досить знайомі,
Входять у транс,
Мов у зговорі з ним.
Дійство розмите,
Стримують чари
В путах табу
Недоладних ідей.
Звісно, між митей –
Він, наче скнара,
Тільки забув,
Що ключі у людей…
19:58, 07.03.2015 рік.
Зображення: http://tainy.info/technics/mashiny-vremeni/