|
Петрику, тиха година!
Ану закривай очі свої!
Петрик, підйом! Загубилась слонина,
А ти підіймайся! Знайшов же ж її!
Петрику, тиха година!
Петрик! Лягай! І сьогодні ж вставай.
Петрику, ляж! Петрик, встань! Тьотя Ніна
Вирішує час твій. Ліжка застеляй.
Петрику, знов стули вічки!
Слоників, Петрик, рахуй, розбишак.
Петрик, вставай! Ще далеко до нічки!
Звільни, розбишако, зручний свій лежак!
Петрику, ляж же негайно!
Тиху годину зірвати хотів!!!
Петрику, встань! Петрик, ляж! Петрик, встань но!
Йди до прийшовших по тебе батьків!
В ліжко вернись! Закрий очі! Рахуй но!
Петрик, підйом! Ти знайшов слоненя!
Досить садком уже бігати буйно!
Очі закрий! Ляж, вреднюче маля!
Петрику, швидко піднявся!
Годі лежать! Петрик, швидко лягай!
Бам-бам-барам – і м’ячі вже роздав всім.
Петрик, вставай! Розлежався, лінтяй!!!
Петрику, ляж! Ляж! Лежи! Закрий очі!
Бачиш слонів?!! Ану швидко! Підйом!
Лукавий б тебе забрав в свої робочі!
Петрику, ляж! Де десятий той слон?
Петрик, підйом! От гидотна дитина..!
Петрик, лягай, лисий б тебе забрав!
Підйом, ти руда веснянчаста скотина!
Петрик, лягай! Тихий час знов настав!
Петрик, бурум-бум-бурум-рум-бум-бурум!
Петрик, підйом! Петрик, ляж! Петрик, встань!
Петрик, веселим будь! Стань но похмурим!
Петрик, закінчуй садок!!!
Петрик, вперед –
До нових життєвих страждань!
16.01.16
ID:
654515
Рубрика: Поезія, Езотерична лірика
дата надходження: 25.03.2016 18:25:16
© дата внесення змiн: 29.01.2017 21:38:08
автор: Avsian
Вкажіть причину вашої скарги
|