У моєму Квітні всі завжди привітні
Посміхаються своїм думкам
Всі такі тендітні у моєму Квітні
Не зірки дарують, а зіркам!!!
Подивися, Сонце, що побачиш
Нема сірого асфальту вдень
Ти подумай, Сонце, що це значить,
Бо нема огидного ніде
Ти розкрий завзяття
Своїм жовтим віттям
І постав у чергу всі дощі
Ти скажи їм, Браття,
Підбадьорте Квітня,
Бо його це квітень на душі
Ви, Брати, полийте
У серця дорогу
Опустіть для нього всі мости
Ви пилюку змийте,
Виженіть тривогу
Із його великої мети
Це мій Квітень вдарив
По недочуванням
Це мій Квітень б’ється, але з ким?
Є ще вперті стомлені вагання,
Але й Квітень стомлений, а з ним
Я…священна буква алфавіту
Я…егоїстична й лицемірна
Але й Я - підкорювачка світу
Сильна духом, та і серцем сильна
Я борюся з Квітнем своїм досі
І так хочу, щоб він переміг,
Бо звичайно я ж на його боці
Але б’юся захищаючи свій бік
О, великий Величезний Світе!
Ти все маєш силу і знання
Захищай мій Квітень,
І вивчай мій Квітень,
Бо його не знаю ще і я
У моєму Квітні всі такі, як діти
Довіряють кольоровим снам
Всі такі новітні у моєму Квітні
Все нове пускають по вітрам!