докують свої підкови, та підуть жерти свої сни, куди їх поведу, куди підуть їхні коні. в ті світи розцвітуть ясних снів квіти золоті. вони зрозуміють, що вони – не вони, а це тільки їхні тіла.
ID: 658967 Рубрика: Поезія, Езотерична лірика дата надходження: 11.04.2016 23:09:45 © дата внесення змiн: 11.04.2016 23:09:45 автор: Я Повернулась!
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie