Настав твій час. За горами світає.
Пора тобі рушати в дальню путь.
Іди, можливо, щось тебе чекає,
І ти знайдеш життя і смерті суть.
Іди лише вперед. Тебе чекають
Добро і зло, страхи, війна і мир.
Вперед. Тебе вже кличуть і стрічають
Стежини, скелі, холод диких гір.
Іди. Тебе не будуть зупиняти.
Ти прокладеш свій шлях крізь біль життя.
Тебе чекають труднощі, і втрати.
Іди. Назад немає вороття!
Настав твій час. Життя тебе чекає.
Не бійся, сильним будь. Іди. Іди!
Пора прийшла. За горами світає.
Залишилися лиш твої сліди.