Моя держава - Україна,
І часто було не до кіна,
Як йшла трансляція президента.
Я часто підходив до стенда,
Де намальовані герби,
Із гаслом: підійди й зроби,
Малював символи українського суду,
Мене хвалили й до такого труду.
Я завжди дивувався справам у країні,
Часто переживав, мов стоячи на міні,
Боявся, щоб війна не охопила землі всі,
Як це було колись на Київській Русі.
Та, на щастя, москалям не дають дорогу,
Тримають завзято в Донецьку облогу.
Тримайся Україно, живи і процвітай,
Нехай на твоїх землях виростає рай!