і цур йому оте останнє
"тебе кохаю!"
десь у раю -
як доживу! -
малий бешкетник заробив на ляпас...
від стріл його оскома
дика кров
і тіні одиноких п'єдесталів
за крок...
між егоїзмом двох розтріляних додатків
між електронних сервер-перешкод
твій код-пароль-чотири знаки без порядку-
Ерот...
і матері його ковінька оте
"i love you!"
цей крекер нервів
клекіт безпричинний звуків моїй руці
стираю смс-ки
за гривню штуку весь набір за дві
малий стрілець напрацював на ляпас
як доживу я
між такими дежавю...