перетікаю
переховую
сплавлююсь
тілом твоїм на бетонному плаці
гордо голову піднімаючи
радуюсь
над проваллям
чи то пак прірвою
канатних доріг аксельбанти
я сьогодні лиш в тебе вірую
поклоняюсь косам із бантами
переповнююсь
підпорядковуюсь
всім законам обов'язкам практикам
я із жару
із мильного посуду
сплів галактику
перетворююсь
перестраховуюсь
може в кості зіграю з містом
йде війна але поряд з тобою
я залишусь
навік пацифістом
і не в слові любов
і не в ділі
ми принаймні на кухні і в ліжку
крайня північ і крайній південь
для пінгвінів
переплавлююсь
доплавляюсь
до молекул кубів кристалічних
магнетично
містично
зникаю
в твоєму обличчі