Хоч розбийте свій лоб об підлогу,
Хоч кричіть, що ви праведні всі,
Якщо в серці не маєте Бога,
То спасіння на небі не ждіть,
Хоч купіть для коханої яхту чудову,
Можна й місяць на решту купити,
Якщо в серці немає любові,
То й на небі вам не любити,
Хоч мільярди роздайте як дар,
Пропіарених, мабуть, полюблять,
Якщо в серці немає добра,
То й на небі про дар цей забудуть,
Хоч обійміть того з ким ворожбили,
На потіху не байдужим людям,
Якщо в серці його не простили,
То й на небі прощені не будем.