Ти десь сумуєш, плачеш моя люба,
А я тебе благаю не журись.
Від перших днів знайомства і до шлюбу
Твоєю я любов’ю весь зігрівсь.
Твоє кохання ніжне і пекуче
Крижане серце розтопило вмить.
Дівоча врода, мова лагідна, співуча,
Мене для тебе надихала жить.
Ти вірила всі ці роки, чекала,
Ти вірною дружиною була.
Синочка, як надію колихала
І полум’ям любові обняла.
До долу, моя рідна, на колінах
Схилюсь і ніжно тебе обійму.
Хочу померти теж в твоїх обіймах.
Я повернусь кохана, не сумуй.