Інколи я забуваю, що ти мене любиш.
Тоді мені хочеться всіх і тебе послати до біса.
Наливаю вино і тихо запитую:"Будеш?",
А потім вмикаю телик, сідаю у крісло.
А потім в електриці збій, і я слухаю тишу,
І бачу, як ти захлинаєшся димом від "Bond"у,
І я навіть впевнена - ти мене зараз залишиш.
Попросиш піти не вагаючись, з нашого дому.
І я вже планую, що мені далі робити..
Чи мовчки іти, чи плакати і кричати.
І б"ється у пульсі "Не можу. Не можу так жити.
Не хочу любити. Не хочу тебе втрачати".
А потім зникає відчай і я хвилююсь.
А ти дістаєш сигарету з питанням "Будеш?"
І я обіймаю тебе, і тобою лікуюсь..
Бо інколи я забуваю, що ти мене любиш.