Раніше люди працювали в полі,
Щоб жити цілий рік сім’ї.
А тепер розваги нині в моді,
Щоб веселитися собі.
Футбол, емоції на волі,
І роздягнуті жінки.
Тобі покажуть все доволі,
Щоб забавлятися тобі.
Розважаються і забавляються,
За комп'ютером сидять.
Найкращі роки молоді,
Мимо них кудись летять.
Де бідують сильно люди,
Там продаються молоді жінки.
За їх тіло, за Їх груди,
У Європі йдуть торги.
Нема долі їх в неволі
Все життя там пропадати.
Бо розваги нині в моді,
Комусь треба розважати.
Скоро відкриють нам дороги,
І готуються нові ці місця.
Усунуть всі перешкоди,
І легше буде продавати, там тіла.
Ніхто не хоче наражати,
Можливо когось це обійде,
Та непорядок буде в хаті,
Коли очі закривати, на оце.
https://paissy.jimdo.com/