Дівчина із чорними крильми
Щовечора літає у небі,
Тихо, наче пантера з пітьми,
Полює, чатує на тебе.
Дівчина з блакитними очима,
Чистими, ніби новий кришталь,
Від погляду в душі Хіросіма,
У серці холоднеча і сталь.
Дівчина з червоними губами,
Червоними, мов із пекельних надр,
Не міняє обличчя з віками,
Вона та, хто приносить фарт.
Дівчина з глибин душі моєї,
Та, якою щодня я живу,
Вона одна пережила Помпеї
І тепер знов розпочала війну.
Червоноград, 27.02.2017