Їй здається, що за нею стежать,
Що полюють на її сім'ю.
Думки про зраду чоловіка душать,
Вбити хоче прокляту змію.
Мерещаться постійно дивні тіні
І шелест листя вибухом здається.
Набожна стала, поклоняється богині.
Кажу тату набью, не вірить і сміється.
Коли годину слухавку я не беру,
То подає до розшуку мене.
Думає що б'ють, ґвалтують, що помру,
На близьких маячню свою жене.
Я думав, що це надмірне опікунство
Та зараз розумію, що це все маячня.
Забирає потихеньку параноя в рабство,
Напала на сім'ю невидима ..... (чортівня)
16.8.17