З'явися. Ввірвися. Раптово. Неждано.
Дивися. Притисни. Так ніжно. Так плавно.
Так тихо. Так вільно. І трохи надмірно.
Втопи. Підкори. Так легко. Повільно.
Нахабно і сильно. Без слів, церемоній.
Без сумніву. Вперто. Тримай у полоні.
Де тепло, де чесно. Безлюдно й безмірно.
Мовчи. Притискай. І дихай спокійно.
Помірно. Рішуче. Без шуму навколо.
Без неба. Без світу. Тут. Зараз. Прозоро.
З'явися. Ввірвися. Раптово. Неждано.
Втопи... Підкори... Так ніжно... Так плавно...