Я поламався.
Закохався.
З ланцюга зірвався.
Впав і не піднявся.
Лежу на мокрому асфальті.
Скрутився в клубок.
Книжок начитався.
Начитався Кафки.
І стався жуком.
Я п'ю холодну кров з молоком.
Я під каблуком.
Ти під каблуком.
Каблук під каблуком.
*Босиком*
По битому склу.
Чого ти чекаєш?
Давай вже сідай на свою мітлу.
І вали подалі від мене.
Супермени, Спайдермени.
Я далеко не в їхньому списку.
Червоні плями по писку.
Я близько стою до вогню.
Ніколи б не подумав що впаду так низько.
Ніколи б не подумав що більше не полечу.