У слові ти титан Франко,
Що споглядає мови вроду,
Веде полки тих слів давно,
Роз"яснює їх суть,природу.
Ти працював як чорний віл
І наполегливо,й постійно,
Лупав граніт,угору ліз,
І як Геракл тримався гідно.
Для спраглих душ твої знання
Вода джерельна із криниці,
А для народу Прометей,
Що іскри добував із криці.
ПРАУКРАЇНА і САНСКРИТ -
Прабабця і маленька внучка,
Прародичі - мій,твій захист,
В книзі життя - тайна одвічна.
Ти працював як сам Франко,
І як Мойсей до правди вів,
Шукав ключ мови,джерело,
Щоб НАРІД ЖИВУ МОВУ ПИВ!
28.04.2017р.