Наш світ не ідеальний, як і ми,
Правду тут не відрізнити від брехні.
Ми вчора втратили сьогоднішню надію…
Аби не довелось про неї гірко мріяти.
Поки́дали солдати зброю і пости,
Лежать у заметах полеглі бійці.
Вже скоро будемо за все відповідати,
Що в час такий дозволили себе поґвалтувати.
Скоро трісне кам’яна стіна
І паводок селі позносить всіх нас.
Стихія не розбиратиме фронти –
Усі опиняться на дні.
Лишилось сподіватись без надії,
Що Завтра буде незлостивим...
/2017/