Львів пахне кавою і шоколадом...
Там спокій дихає й танцює грім.
Там хочеться творити і співати...
Там жити хочеться й по всім.
Львів мріє хмарами й густим туманом,
Малює барвами твої сліди...
На стінах пише лиш слова коханим,
Дарує волю й трішки самоти.
Львів любить музикою і словами,
Які із відусіль тобі звучать:
"Старі фотографії", "Дельфіни", "Мам"...
Бо спогади живі і не мовчать!
Усе навколо - ніби вічне свято.
Немає болю і немає каяття...
Так пахне кавою і шоколадом,
Так гірко-солодко, немов моє життя...