Сьогодня день, коли усі образи
Ми маємо віднести на смітник.
А замість них добра й тепла алмази
Посіяти в душевний свій квітник.
Немає на землі людей безгрішних
Віки складалось і донині так.
У бідних, у багатих і розкішних
Гріх може бути навіть у думках.
Для цього день є - прощена неділя,
Бо не образи наш дороговказ.
Благаю в каятті... не від безділля -
Простіть мене, а я прощаю Вас.
Це світла днина - днина всепрощення.
Благаємо, прости нас Бог-Отець.
Хай стануть наші щирі откровення
Очищенням для душ і для сердець.
Мудро,Любочко!
Відчувається щиро від серця.
Простіть...
Адже так всі грішні
І я приєднують до Ваших слів,
Це правда варто зробити
Щоб стало легше на душі
І вкотре кожному простити всіх.
Всього найкращого Вам!!!
Так вже нагрішили, що кожен день мав би бути Прощеною Неділею. Але, Слава Богу, хоч раз на рік про це згадуємо.
Чудовий вірш, пані Любо. Бог простить і я прощаю, і у вас прощення благаю.