Багато так сказать Тобі хотіла,
При зустрічі - усе кудись поділось.
Лиш серденько бентежно гупотіло,
Чи ми зустрілись? Чи мені наснилось?.
Ти поруч, та насправді так далеко -
В думках своїх шукаєш порятунку...
Ну, а мені з тобою добре й легко,
Мов напилась любовного я трунку.
Мов повернулася в далеке наше "вчора",
І знов чекаю радо на побачення...
Літа промчались, та не все минуло...
Ну, та яке це зараз має значення?
Ми знов удвох, як у наш перший вечір,
Під зорями ясними в літніх росах..
Лише літа ледь посріблили скроні,
І молодість сховали десь в покосах
05.01.2017 р.