Мій рідний край: степи. ліси, діброви,
Моря безкраї, золоті поля.
Квітуча і співуча Україна,
Священна моя батьківська земля.
В моєї України сині очі,
Від пролісків і волошок у житі.
Прозорі. чисті солов'ні ночі,
Мрійливі ранки росами умиті.
На погорбі стоять стрункі тополі,
В калині пісню соловей заводить.
Стіну хлібів колише вітер в полі,
Поволі сонце із -за лісу сходить.
В садах красиві села поховались,
Скрізь квітнуть мальви,пахне рута п'ята.
Казкова моя мати - Україна.
До болю рідна, щедра і багата.