А ти сьогодні знову не прийшов,
Хоч добре знав. що я тебе чекала.
Від болю руки в небо підняла.
Й тебе вернуть Всевишнього благала.
Хотіла я, щоб ми були удвох,
Удвох ділити радість і печалі.
Але ж чому, скажи мені, чому,
Між нас лежать незрозумілі далі?
Хто тебе більше , любить, аніж я?
Чи ж моє серце не для тебе б'ється?
Скажи, коли до мене ти прийдеш?
Коли до мене щастя посміхнеться?
З тобою хочу бути ночі й дні.
Мені не треба й крапельки розлуки.
Я вже нестерпно жду хвилини ті.
Коли сплетуться у обіймах руки.
Я жду, коли твої п'янкі вуста.
До моїх губ уп'ються в поцілунку.
Від ласки й ніжності твоїх палких долонь
Просити хочу в Бога порятунку...
11.02.2009 р