Місяць човником пливе,
Зорі псміхаються.
Ось закохані ідуть,
Стануть, обіймаються.
Щастя світиться в очах,
Серденька тріпочуть.
Посміхаються вуста,
Цілуватись хочуть.
Десь, в калиновім кущі,
Соловей виводить.
Йдуть закохані... Між их
Сама любов ходить.
Нічка тихо розсипає
Кришталеві роси.
Тихо ніжність заховалась
У дівочі коси.
Все стихає, засинає,
У обіймах ночі.
Не сплять лише почуття -
Юначі й дівочі.
29.03.2018 р